5.5.12

Τα ζώδια // και η σούπερ πανσέληνος του Μαίου !




Ακόμη μια φορά θα ανακατευτώ και εγώ με τα ζωδιακά ! Αστειευόμενος η και όχι!

Στις 6 Μαίου λοιπόν έχουμε το φαινόμενο της σούπερ Σελήνης ! (6:35 ) (Super moon !)

  Δηλαδή με λίγα λόγια το φεγγάρι θα  είναι 14 % μεγαλύτερο και 30 % πιο φωτεινό !

Πολύ απλά γιατί η Σελήνη θα έιναι πιο κοντά στην Γή ! Αυτό οφείλεται κυρίως στις έλξεις βαρύτητας μεταξύ ήλιου – γης – σελήνης !

Αν και αυτό το φαινόμενο παρατηρείται 4-6 φορές τον χρόνο το συγκεκριμένο την Κυριακή των Εκλογών!!!  Θα είναι το δυνατότερο των τελευταίων ετών !

Αυτό το φαινόμενο έχει επηρεάσει αρκετά εμάς εδώ κάτω . Ας σημειωθεί ότι παρατηρήθηκε μέρες όπως  όταν έγινε η βύθιση του Τιτανικού αλλά και ο σεισμός με το τσουνάμι της Ιαπωνίας !

Επειδή ίσως να έχουμε ακραίες συμπεριφορές …. Ας το ξέρουμε από τώρα !
Συνήθως μια πανσέληνος σαν αυτήν σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές , θυμό , το τέλος καταστάσεων , χωρισμούς ,παρασκήνιο , λάθη , ψέμματα …

 (Μου χαχαχαχαχα ! )

Κάτι που πρέπει  να γνωρίζουμε είναι ότι Η Πανσέληνος γίνεται στο άξονα Ταύρου και Σκορπιού ! και επηρεάζει τον σταυρό του Ταύρου , Σκορπιού , Λέοντα και Υδροχόου !
(όσοι λοιπόν έχετε ωροσκόπο η ακόμη και σελήνη στα ζώδια αυτά ίσως να επηρρεαστείτε   λίγο παραπάνω ! )



Για το Κριό  έντονες καταστάσεις με πάθος ! ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ απλά εκμεταλεύσου  την φωτιά που καίει βαθιά μέσα σου ! κάνε σεξ ξέρω γω!

Για τον Ταύρο πολύ δοκιμασία ,αρκετή για να μπερδευτείς με την λογική , ίσως χρειαστεί να ακούσεις και το ένστικτό σου αυτήν την φορά ! και που ξέρεις στο ζώδιο σου είναι η σελήνη … τώρα η θα πάρεις η θα δώσεις λεφτά θα έχει κινητικότητα το θέμα αυτό!

Δίδυμος , δράση ένταση , τρέξιμο στην δουλειά η για την δουλειά θα είναι πολύ αντιπροσωπευτικό του ζωδίου σου αυτό το σ/κ ! Να τρώς καλά !

Καρκίνος , αν και δεν έχεις και την καλύτερη εμπειρία από το φεγγάρι  . Αυτή η πανσέληνος έχει μια ιδιαίτερη μαγεία ! Μην κλειστείς μέσα γιατι το τέρας του εαυτού σου θα σε κλειδώσει πάλι ! Έχεις πολλά θέματα με τα επαγγελματικά αλλα πάψε να το βιώνεις  λές και είναι αποτυχία ! Δεν φταίς  τόσο πολύ !  Ίσως είναι και η πιο καλή σελήνη του χρόνου για σένα !! Η θέση της στον Σκορπιό σε κάνει δημιουργικό και σου δίνει κι άλλη φαντασία ! ΟΡΓΙΑΖΕΙΣ ΛΕΜΕ ! ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΛΑ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 1 0 ΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ !  Μην χάσεις ευκαιρία ! Βγες !

Λέων , προβληματίζεσαι συνεχώς μπορεί να έχει λίγα νεύρα παραπάνω αυτές τις μέρες και να γίνεσαι δυο κομμάτια ! Αλλα θυμίσου πως αν θες ξεκαθάρισμα πρέπει να το κάνεις μόνος σου ! Η σελήνη ίσως να σε επηρεάσει στα οικογενιακά … I m sorry !

Παρθένος , κοίτα να δείς το φεγγάρι είναι στον αγαπημένο σου Ταύρο ! Λοιπόν για να ξέρεις … ένα ανοιχτό κινούμενο στόμα μπορεί να διασκεδάζει τον κόσμο δε λέω αλλά πιές και κάνα νεράκι , μάσα και καμιά μαστίχα…μπας και το κλείσεις όχι ότι δεν τα λές ωραία απλά μπορεί μην σου ξεφύγει τίποτα , είπαμε νιώθεις δυναμικός και μεταλλαγμένος σε αιγόκερο ..αλλά χαλάρωσε και απόλαυσε το γιατί δεν το παθαίνεις κάθε μέρα !

Ζυγός , σε θέλω κύριο στα ερωτικά σου μην παρασυρθείς πάλι ! Ο μόνος τρόπος είναι να μην πιείς μιας και τώρα τελευταία το χείς  κάνει … . Τεσπά η πανσέληνος μπορεί να σε κάνει να θες να βγάλεις έξω κάτι που σε βαραίνει αλλα το κρατάς , μια πικρία ξέρω γω ! Μην πιείς πολύ το ξαναλέω ,άσε που θα φάς και πολλά λεφτά και μετά θα τα ψάχνεις ! .


Σκορπιός , μιας και η πανσέληνος είναι πάνω σου και έτσι κι αλλιώς εσύ από μόνος σου είσαι παράξενος ! Πρόσεξε να την εκμεταλευτείς σωστά , είσαι ήδη σκοτεινός οπότε μπορείς να την φέρεις βόλτα και γιατί όχι να την εκμεταλευτείς . Δεν είναι ανάγκη να ακυρώσεις κάτι η να το λήξεις αν τώρα το βλέπεις αρνητικό…με λίγη σκέψη μπορεί να γίνει κάτι ουσιώδες σε λίγο καιρό και να βοηθήσει στην πορεία σου ! Το μόνο που πρέπει να προσέχεις είναι ο αυτοκαταστροφικός σου εαυτός !

Τοξότης , δεν θα τα παρατήσεις και το ξέρεις μπορείς να μην σου κάθεται αυτό που θές και φυσικά να νιώθεις πως αυτό που φταίει είναι ότι όλα είναι τόσο οριοθετημένα που δεν σου αφήνουν χώρο να αναπνεύσεις .  Το φεγγάρι μπορεί να σε κλείσει στον εαυτό σου αλλά τουλάχιστον επειδή έχεις τον τίτλο του φιλόσοφου  στο ζωδιακό αυτήν την φορά κάτσε και δες τι δεν κάνεις καλά και αποφάσισε να βρείς αυτήν την δύναμη της δημιουργίας και του πράττω που πάντα υπάρχει γύρω σου .
Πολύ μπλα-μπλά το εκλογικό σ/κ και το τέλος της ρουτίνας αν το θές βαθιά !
Ίσως κάποιος από τα παλιά , θέλει μια συζήτηση …

Αιγόκερως , από ότι κατάλαβες σε έσενα και στον καρκίνο που είστε τα απέναντι …η πανσέληνος καλά τα πάει κόσμος πάει και έρχεται και για τους δύο ! Οι συνευρέσεις ευνοούνται ! Έτσι πρέπει , βέβαια θα κληθείς τώρα που είναι δύσκολες εποχές να αποφασίσεις τελικά ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει ! Μην είσαι καχύποπτος με το φεγγάρι απλά πρόσεχε λιγάκι τους ότι έχει να κάνει με Αφροδίτη , Ταύρους , Δίδυμους , Ζυγούς !  Μιας και θα κάνεις αλλαγές και θα γνωρίσεις πολλά νέα άτομα στο κοντινό μέλλον …. !

Υδροχόος , επειδή έρχεται κύμα κακοκαιρίας στο κεφάλι σου και μια σύγχιση στην δουλειά ο μόνος τρόπος για να την παλέψεις είναι να κρατάς την ψυχολογία σου στα ύψη ! DO IT !  Μην μαλώσεις με κανένας , αυτό ! Ούτε ώρα για μεταγραφές είναι τώρα !

Ιχθείς , όνειρα , συζητήσεις  εξωτερικό , βόλτες , ταξιδάκι πολλά θες να κάνεις και τελικά θα κάνεις …. Η σελήνη σου φέρνει  κάτι ταξιδιάρικο στο μυαλό , να μου πείς που αλλού να πας όλη μέρα ονειροπολείς ! Κάνε πράγματα εσύ αυτό το Σ/Κ  θα είναι αρκετά γεμάτο !  






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου