10.10.11

Carlos Alomar και Jason Harrod στο Λιμάνι - χV biennale

 τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, στις 21:00, στην Αποθήκη 8 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Carlos Alomar με την σύζυγό του Robin Clark και την κόρη του Lea Lorien. Μαζί τους θα είναι και οι “The Alomar All Star Band” (Νίκος Ντουνούσης, Λάζαρος Λαζαρίδης, Γιάννης Καλλιμάνης, Θανάσης Κωνσταντόπουλος και .John Kay).
Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011, στις 21:00, στην Αποθήκη 8 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία του Jason Harrod.
Και για τις δύο συναυλίες η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.



Δύο ξεχωριστές συναυλίες πρόκειται να διοργανωθούν στο πλαίσιο της 15ης Μπιενάλε Νέων της Μεσογείου, με την υποστήριξη της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.
Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ στην Αποθήκη 8 στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, με την συμμετοχή του πρωτοπόρου και ταλαντούχου κιθαρίστα, εκπαιδευτικού και παραγωγού, Carlos Alomar.
Αγαπημένου κιθαρίστα του David Bowie, συνιδρυτή του National Rock Movement του Πουέρτο Ρίκο και πρώην Αντιπροέδρου του Εθνικού Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Grammy.
Εχει δεί 32 από τους δίσκους του να γίνονται χρυσοί η πλατινένιοι Έχει παίξει στο πλάι πολλών και μεγάλων καλλιτεχνών, των David Bowie, Paul McCartney, John Lennon, Alicia Keys, Mariah Carey, Lisa Minelli, Iggy Pop, Whitney Houston, Bruce Springsteen, Tina Turner, Yoko Ono, James Brown, Duran Duran, Cyndi Lauper, και η λίστα μοιάζει να είναι ατέλειωτη….
Η Robin Clark είχε την τύχη να δουλέψει με μεγάλους παραγωγούς και έχει συμπράξει με μερικούς από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της γενιάς της. Με μεγάλη εμπειρία σε ηχογραφήσεις, αλλά και επί σκηνής, ξεκίνησε την πορεία της σε μικρή ηλικία από το Θέατρο Apollo του Harlem. Mε συνεργασίες με τους Michael Jakson, Bruce Springsteen, Simple Minds, Beyonce, Mariah Carey, Bob Dylan, Aretha Franklin, αλλά και ηχογραφήσεις για τις ταινίες Tarzan και Alladin, έχει λάβει μεγάλες διακρίσεις στον χώρο της δισκογραφίας.
Η Lea-Lorien, κόρη του Carlos Alomar και της Robin Clark, η οποία συνυπάρχει μαζί τους σε αυτή την συναυλία είναι από τους καλλιτέχνες τους οποίους από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους στον χώρο έχουν κερδίσει την καταξίωση μέσα από τις υψηλές και επιτυχημένης θέσεις των Charts…. Billboard, UK’s Music Week Club…. και σε πολλά άλλα.
Επιπλέον, την συναυλία θα υποστηρίξει μια μπάντα μουσικών από τη Θεσσαλονίκη που περιλαμβάνει τους Νίκο Ντουνούση, Λάζαρο Λαζαρίδη, Γιάννη Καλλιμάνη, Θανάση Κωνσταντόπουλο και John Kay.

Η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες μετά στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα με την συμμετοχή του Jason Harrod, ο οποίος έχοντας ως πηγή έμπνευσης του τις καλύτερες μουσικές παραδόσεις της Αμερικής, δημιουργεί εντελώς προσωπικούς ήχους. Τα τραγούδια του, όλα για την χαμένη αγάπη, τις χαρές που ανακαλύπονται και την δίψα για πνευματικότητα, έχουν δημιουργήσει ένα ρεύμα θαυμαστών που τον ακολουθούν στις περιοδείες του σε όλες τις Η.Π.Α.








10/10 Carlos Alomar, Robin Clark & Lea-Lorien
12/10 Jason Harrod
Χώρος : Αποθήκη 8 ΟΛΘ
Ωρα : 21.00

Με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου